ブログ

【外国語科】31期 Test back & Recitation Introduction

本日は期末テスト終了後、初めての授業で、テスト返却を行いました!

内容は今まで学んできた内容を踏まえての総英単語数3300字+英作文、と非常にタフな問題だったかなと思います。

しかし、平均点は予想以上の点数を取れたので、しっかりと英語を身につけてる証拠だと思います!

Today, we had our first class after the end of the final exams, and we returned the tests! The test content was quite tough, consisting of a total of 3,300 English words plus an essay, based on what we have learned so far. However, the average score was higher than expected, which I believe is proof that everyone is acquiring English skills well!

その後、9月に行われるWarabi high school Speech Competitionに向けて説明し、

Recitation(スピーチの暗唱)のイントロを行いました。

早速、来週月曜日には発表することになりますので、期待してます!

After that, we explained the Warabi High School Speech Competition to be held in September, and introduced the Recitation (speech memorization). You will be presenting it next Monday, so we are looking forward to it!

今日は、私が授業を行ったため、写真を撮るのを忘れてしまいました‥。

なので、本日使用したスライドを一部公開する形にします!

Recitation and schedule.pdf

Today, I forgot to take pictures because I was conducting the class...

Therefore, I will share some of the slides we used today!